Account Manager

Brightstone Group is op zoek naar een ambitieuze:


Account Manager
32 – 40 uur
Standplaats Utrecht

Professionaliteit, deskundigheid en pragmatisme! Kernwaarden die erg belangrijk zijn voor ons en onze nieuwe accountmanager. Wij zijn op zoek naar een commerciële en adviserende account manager die de spil vormt tussen opdrachtgevers en consultants. Je hebt de ambitie om gesprekspartner op niveau te worden en wordt ingeschakeld bij uitdagende Finance en Risk vraagstukken. Je wilt je verdiepen in een van onze vakgebieden en bent bereid te investeren in sectorkennis. Je geeft onze opdrachtgevers advies en ondersteunt hen bij het vinden van de beste interim professional. Persoonlijk contact met opdrachtgevers (o.a. financiële instellingen en beursgenoteerde ondernemingen) staat hierbij centraal.

Wie zijn wij?

BrightStone Group is een snelgroeiende, professionele consultancyorganisatie. Onze focus ligt op Consultancy, Project Management en Interim solutions binnen de domeinen Finance, Risk, Audit en Compliance. Wij werken met en voor een selecte groep opdrachtgevers waarmee wij intensieve relaties onderhouden. Onze opdrachtgevers zoeken maatwerkoplossingen die wij willen en kunnen bieden. Intellectuele uitdagingen gaan wij graag aan en ook committeren wij ons aan een vooraf overeengekomen eindresultaat.

Wat ga je doen?

  • Je onderhoudt een bestaand netwerk van opdrachtgevers en interim professionals;
  • Je fungeert als gesprekspartner voor opdrachtgevers;
  • Je acquireert en managet opdrachten bij bestaande en nieuwe relaties;
  • Je vertaalt vragen/behoeften naar een passende interim oplossing;
  • Je ontwikkelt en onderhoudt bestaande klant- en interim consultant-netwerken;
  • Je selecteert, interviewt, beoordeelt en begeleidt consultants gedurende hun opdracht.

Wie ben jij?

Je hebt een bedrijfseconomische of commerciële achtergrond (HBO/WO) en het liefst een aantal jaar relevante werkervaring in een commerciële functie. Je bent een proactieve netwerker en vindt het leuk om gesprekspartner te zijn van lijnmanagement. Resultaat is voor jou erg belangrijk en dit doe je graag in teamverband. Je weet in stressvolle situaties het hoofd koel te houden door hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Met jouw analytische en doortastende vermogen creëer jij kansen en mogelijkheden en weet jij kandidaat en opdrachtgever aan elkaar te koppelen.

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden je een uitstekend leertraject en hebben aandacht voor je ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is er een match?

Mail dan je motivatie en CV naar Frans Rutten. Meer weten over de functie? Frans is te bereiken op 06-31998543.