‘A Bright Start’: Janina Mous, van Corporate Recruiter naar Realisation Officer.

Met haar doorzettingsvermogen en ambitie zit Janina Mous absoluut niet stil. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen: werken met mensen in de financiële sector. Janina bewandelt tijdens haar carrière een mooi pad binnen BrightStone Group. Afgelopen jaar startte ze als Corporate Recruiter op het hoofdkantoor en nu vervolgt ze haar route bij BrightStone Group als consultant bij ABN AMRO Clearing.

Met een moeder uit Ecuador en een Nederlandse vader, is ze tweetalig opgevoed en heeft ze veel meegekregen van verschillende culturen. Het hart van Janina lag altijd al in de financiële wereld. Ze had dan ook al op jonge leeftijd interesse in internationale relaties en zaken. De keuze om International Business met de focus op Finance & Control te studeren, was voor haar erg logisch en sloot volledig aan op haar interesses.

Tijdens haar werk bij Nespresso als verkoopmedewerker merkte ze dat ze nauw contact met mensen erg interessant vond. Dit wilde ze dan ook graag meenemen in het vervolg van haar carrière. Ze zette haar carrière voort bij bij BrightStone Group als Cororate Recruiter. Ze leerde veel in deze rol en onderzocht samen met BrightStone Group welke mooie vervolgstap er bij haar paste.

 “In mijn werk ben ik al lerend meer te weten gekomen over Finance. Van te voren wist ik dat ik graag een rol in de Finance wilde en zag recruitment als een mooie tussenstap, waarin ik van verschillende keukens kon proeven. Contact met mensen, mensen helpen, veel verschillende personen spreken, gesprekstechnieken leren en advies geven zijn dingen die ik bij BrightStone Group echt heb geleerd. Ik neem dit met veel plezier mee in mijn rugzak.”

Afgelopen maart startte Janina als Realisation Officer bij ABN AMRO Clearing; een dochteronderneming van ABN AMRO. “In deze rol als Realisation Officer ga ik transactie-errors oplossen die niet door het automatische systeem gaan. Hierbij heb ik veel contact met klanten en externe partijen. Door mijn klantgerichtheid, ervaring en studieachtergrond draag ik mijn steentje bij om de klantvragen zo goed, vriendelijk en duidelijk mogelijk op te lossen. Zo hoop ik op tevreden klanten en een goede relatie met hen. Bij ABN AMRO Clearing kan ik veel leren over financiële processen bij banken en word ik verder opgeleid. Precies waar ik altijd al naar zocht!

Wat mij het meeste aanspreekt aan BrightStone Group zijn de slogans  Dare To Be Bright en Dare To Be Different die de open cultuur van het bedrijf uitdrukken. Een cultuur waar iedereen welkom is, we gezellig met elkaar lunchen en er een goede klik is met het team. Een plek waar je veel kunt leren, groeien, waar ik me gehoord voel en er naar me wordt geluisterd.”

Janina omschrijft zichzelf als een doorzetter, leergierig en empathisch. Eigenschappen die goed matchen met BrightStone Group. Bij BrightStone Group denken we graag met onze mensen mee en dagen we ze uit om het beste uit zichzelf te halen en te blijven groeien. We zijn een dynamische organisatie waar talent tot zijn recht komt. We bieden iedereen een carrière vol groei, de opleidingen om talenten verder te ontwikkelen en horen graag wat een ieder te zeggen heeft.

Wil je net als Janina groeien in jouw carrière en de juiste stappen maken? Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met @Hamce 

+31 850 716 303 – info@brightstonegroup.nl

‘A Bright Start’: Janina Mous, van Corporate Recruiter naar Realisation Officer.

Heeft u vragen of komt u graag in contact over deze blog?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.