“We kunnen nog veel meer bijdragen op de datamarkt met onze expertise en consultants”.

Afgelopen zomer startte Lex Verwayen bij BrightStone Group om de nieuwe business unit ‘Data’ vorm te geven. Geen nieuwe expertise voor BrightStone Group, maar wel één die meer focus verdient. Inmiddels zijn Lex en zijn team al flink op stoom.

Lex heeft gedurende zijn carrière bij onder meer DPA al verschillende business units opgezet en uitgebouwd. “In mijn rol als Business Unit Manager komen mijn commerciële en leidinggevende ervaring samen met de passie voor mijn vak”. De keuze voor BrightStone Group was snel gemaakt. De ondernemersspirit, pragmatiek en lef die hij proefde bij de kennismakingen, smaakte naar meer.

Expertise professionals sluit aan op groeimark Data
Met opdrachten voor onder meer ABN AMRO, Rabobank en Tesla op het gebied van datakwaliteit, is deze expertise bepaald niet nieuw voor BrightStone Group. Tegelijkertijd is er met de verschuiving naar datagedreven werken in deze groeimarkt nog veel meer werk weggelegd voor onze professionals die met hun expertise heel goed aansluiting vinden op dit vlak. “We kunnen nog veel meer bijdragen op de datamarkt met onze expertise en professionals”, aldus Lex.

Data Quality
De afgelopen periode zijn we uitvoerig in gesprek gegaan met de markt. Uit gesprekken en vragen die we krijgen, maken we op dat er een grote behoefte is aan onder andere oplossingen op het gebied van Data Quality. Vaak zien wij dat er nog data kwaliteitsvraagstukken liggen, die moeten worden opgelost voor dat er nieuwe stappen kunnen worden gezet in data gedreven werken. Wij kunnen hier gemakkelijk op inspelen met de expertise van onze professionals, door het totale project op te pakken, of door bij te dragen met tijdelijke expertise en capaciteit.

Hiermee gaat Lex met zijn team verder bouwen aan de business unit Data. Lex: “BrightStone Group daagt mensen uit verder te kijken dan de gebaande paden. Niet voor niets is Dare to Explore een van de kernwaarden. Ik heb veel zin om verder mee te bouwen aan deze snelgroeiende organisatie met collega’s die allemaal binnen dit energieveld werken.”

Heb je vragen of opmerkingen?
Wil je kennismaken met Lex, heb je vragen of wil je eens van gedachten wisselen over een datavraagstuk? Neem gerust contact op!

T: 06 11379109
M: Lex.verwayen@brightstonegroup.nl

‘A Bright Start’: Lex Verwayen, Business Unit Manager Data

Heeft u vragen of komt u graag in contact over deze blog?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.