BrightStone Group
(TP)_F#33_2023_09_26_Office Lifestyle_BrightStone_Utrecht_CalvinoProductions
BrightStone Group

Wat we doen

BrightStone Group ondersteunt, adviseert en begeleidt organisaties bij complexe veranderingen of capaciteitsuitdagingen op het gebied van Finance, Risk, Data en Compliance. Met een frisse blik zorgen wij voor inzicht, grip en vertrouwen.

Hoe we dat doen

Wij verduidelijken, bieden structuur en nemen het voortouw. Wij zijn dé kennispartner die snel schakelt en met de beste oplossingen komt. Dit doen we met hoogstaande consultancy, projectorganisatie en interim solutions.

Deskundig

Wij verstevigen onze kennispositie, elke dag opnieuw. Onze experts zijn adviseur, kartrekker, vraagbaak en sparringpartner. Van ambitie naar resultaat.

Persoonlijk

Door vanuit oprechte betrokkenheid mee te denken, ontstaan oplossingen en antwoorden op maat. Wij zien, horen en begrijpen, we vragen altijd door. 

Ondernemend

Onze gedrevenheid brengt ons ver. We ruiken kansen, bruisen van ideeën en verleggen onze grenzen. We blijven onszelf uitdagen en ontwikkelen. 

Inclusief

Wij zijn kleurrijk en ruimdenkend. Mainstream past niet in ons straatje. Wij gaan voor anders, uniek en opvallend. Wij zijn een open en duurzame organisatie. 

Ons team

Wij zijn Bright! We halen het maximale uit onszelf én anderen. Zien we elkaar snel?

BrightStone Group

Frans

Managing Partner

“BrightStone Group is in vorm. Onze klanten profiteren daarvan en dat is hoe het hoort. Ik ben trots op onze mensen. Samen keihard werken én successen vieren is het mooiste wat er is.”

BrightStone Group

Karien

Managing Partner

“Onze klanten snakken naar zekerheid, kwaliteit en continuïteit. Dus dat is wat we bieden, dag in, dag uit. Toch gaat het niet alleen om onze kennis en expertise. Met ons is het prettig samenwerken.”

Kennismaken?

Hier op de website lichten we alles zo goed mogelijk toe, maar als we elkaar persoonlijk spreken, werkt dat toch net wat beter. Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.

Liever zelf contact opnemen? Bel of mail ons gerust!


BrightStone Group

Bright Tomorrow

Empathie is meer dan sympathie. Je in de ander verplaatsen en invoelend zijn. Wij staan voor een cultuur waarin we met aandacht naar elkaar omkijken. Wij gaan tot het uiterste om de mooiste resultaten te behalen, maar nooit ten koste van menselijkheid. Bij ons is plek voor iedereen, wij ervaren de kracht van diversiteit. De Bright consultants geven BrightStone Group karakter. Alle stemmen worden gehoord en alle meningen gewaardeerd. Zo krijgt iedereen de kans zichzelf te ontwikkelen. Samen komen we verder, vandaag én morgen. 

Bright Academy

Wij geloven in een leven lang leren. Wat zijn uw talenten, ontwikkelpunten en ambities? Dankzij de Bright Academy maakt u uw doelen waar. Onze uitdagende programma’s, lectures en workshops zijn beschikbaar voor al onze Bright consultants. Altijd een passende training inclusief goede begeleiding. Wij helpen u niet alleen aan een ‘great place to work’, maar investeren ook in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een win-win situatie, want zo blijft u altijd up-to-date en weten onze opdrachtgevers dat u in uw functie altijd de beste versie van uzelf bent.

BrightStone Group