BrightStone Group
Full 1

Consultancy

Omdat het concreter en pragmatischer mag

Full 1
BrightStone Group

Over BrightStone Group

Consultancy is een breed begrip. Het is de invulling die je eraan geeft die bepalend is. Bij BrightStone Group vinden we dat consultancy best wat concreter en pragmatischer mag. Met meer verbinding en schwung. Wat is het verhaal áchter de feiten en cijfers? Wij hebben er oog voor en nemen dit mee in onze observaties en adviezen. Doortastend, objectief en onafhankelijk. 

Wij beschikken over actuele kennis binnen onze domeinen en doen regelmatig onderzoek naar trends en ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Ook beschikken wij over relevante benchmark data. Want juist als dingen meetbaar en vergelijkbaar zijn, ontstaat er ruimte voor een duurzame verbetering op maat. Zo houden wij onszelf voortdurend scherp en kunnen we u de allermooiste resultaten garanderen. 

Kom in contact met ons!

Laat uw gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met u op.

Of neem direct contact met ons op


Finance

Vol vertrouwen vooruitkijken. Wij helpen u graag bij het optuigen van een gezonde én wendbare finance organisatie. Solide en tegelijkertijd future proof.

Data

Onjuiste data leidt tot ongunstige besluitvorming en heeft invloed op het bedrijfsresultaat. Kies voor een slimme en effectieve data management aanpak.

KYC & CDD

Bent u Wwft-plichtig en moet u uw (potentiële) cliënten vooraf en periodiek onderzoeken? BrightStone Group weet er alles van. Samen gaan we de uitdaging aan.

Compliance

Wij weten hoe u aan de (steeds veranderende) wet- en regelgeving kunt voldoen en nemen hierin ook zaken als awareness, cultuur en draagvlak mee.

Onze consultants

Dit is een tekst die binnenkort wordt vervangen door aangeleverde tekst zodra we die ontvangen.