Uitgelicht: Bright Young Professional Laura

Laura Zijlstra is 25 jaar, woonachtig in Utrecht en werkzaam bij ons label Bright Young Professionals (BrightYP). Een paar maanden geleden is ze gestart in haar uitdagende functie, dus wij zijn benieuwd naar haar ervaringen tot nu toe. 

Het laatste dat je hebt gedaan voordat je begon met werken, wat was dat?

“Ik heb een roadtrip gemaakt door Zuid-Spanje. Dedag daarvoor heb ik mijn scriptie voor de master Financial Management in geleverd.”

Wat voor werk doe je momenteel?

“Voor een internationale bank ben ik aan de slag gegaan op de afdeling Control en de afgelopen weken ben ik voornamelijk actief geweest in het control team van het Digital Transformation Office. We kijken naar doelen, resultaten, de strategie en bijbehorende planningen & budgetten en proberen hierin de uitvoerende teams zo goed mogelijk te ondersteunen”.

Hoe bevalt het werken binnen de ‘BrightStone Group’?

“Ik heb veel sollicitaties gehad bij verschillende bedrijven. Ik wilde mij goed oriënteren. Door het vertrouwde gevoel dat de BrightStone-collega’s mij gaven én doordat de perfecte functie voor mij gevonden werd, besloot ik om ervoor te gaan. En dat heeft goed uitgepakt! Het zijn van een ‘bright young professional’ geeft een positief gevoel. Dankzij de academy blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik heb inmiddels al diverse trainingen gevolgd. Denk hierbij aan een productiviteitstraining, General Banking course, Lean training en Advanced Excel. Deze trainingen waren interessant, maar wat ik vooral erg leuk vind: je ontmoet dan ook de andere young professionals. Je wisselt ervaringen uit, geeft elkaar tips en deelt kennis.”

Meer weten over ons BrightYP label? Neem dan een kijkje op de website en/of neem vrijblijvend contact met ons op.