Fast Close – Best Practices van de snelste closers

Locatie

Utrecht

Datum

22 juni 2023

Tijd

11:00

BrightStone Group

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Toch nog kijken?
Hartelijk dank aan alle deelnemers van het webinar “Fast Close – Best Practices van de snelste closers”. Jullie enthousiasme was de reden van succes bij het webinar! Voor hen die er niet bij konden zijn tijdens dit webinar, geen zorgen! De opname kun je hier bekijken, zodat je op je gemak de waardevolle informatie kunt terugkijken.

We presenteren de uitkomsten van het Financial Close Trendonderzoek 2023 dat wij jaarlijks doen onder 75 beursfondsen genoteerd aan de AEX, AMX en AScX en delen learnings van snelle closers en grote versnellers. We zijn vereerd dat de organisatie die dit jaar het snelst was met de audit van de jaarcijfers, ons tijdens het webinar wil meenemen in de reis die ze aflegden om hier te komen.

CFO van de snelste closer aan het woord

Een belangrijk onderdeel van ons onderzoek is de ranking. De CFO van het bedrijf dat als snelste de jaarcijfers opleverde, ondertekend door een externe accountant, is gastspreker tijdens dit webinar. Begin juni maken we de uitkomsten van het Financial Close Trendonderzoek 2023 bekend en zal ook duidelijk worden om wie het gaat. Dit toonaangevende fonds zal inzichten delen en vertellen wat ze (anders) doen om binnen zo’n korte tijdspanne de jaarcijfers rond te krijgen. Samen met deze winnaar blikken we ook vooruit op de uitdagingen die we zien in de nabije toekomst.

Financial Close Trendonderzoek – To rank or not to rank?

Hoe komt het dat deze lijst zo’n begrip is geworden? Snel afsluiten is immers geen doel op zich. “Het geeft een goede indruk van de finance excellence die ondernemingen nastreven”, horen we vaak. Stakeholders brengen de snelheid waarmee een bedrijf de cijfers naar buiten brengt bovendien in verband met de mate waarin een bedrijf in control is. De resultaten van dit onderzoek bieden elk jaar weer een uitgelezen kans om de performance van uw eigen organisatie te benchmarken met beursfondsen.

Dirk Ypma – TomTom
Dirk Ypma zal ons tijdens het webinar meenemen in wat ervoor nodig is om binnen zo’n korte tijdspanne de jaarcijfers rond te krijgen. Hij deelt best practices en vertelt wat ze (anders) doen. Ook best practices van andere ‘snelle closers’ komen aan de orde. In gesprekken die we met hen voerden werd in elk geval duidelijk dat op diverse vlakken het verschil wordt gemaakt en er veel afdelingen en partijen betrokken zijn om samen succes te realiseren.

Fast Close – Best Practices van de snelste closers

Heeft u vragen of komt u graag in contact over dit event?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.