Is your company ESG ready?

Locatie

Utrecht

Datum

9 maart 2023

Tijd

11:00

BrightStone Group

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Toch nog kijken?
Hartelijk dank aan alle deelnemers van het webinar “Is your company ESG ready?”. Jullie enthousiasme was de reden van succes bij het webinar! Voor hen die er niet bij konden zijn tijdens dit webinar, geen zorgen! De opname kun je hier bekijken, zodat je op je gemak de waardevolle informatie kunt terugkijken.

Bereid u voor op de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) richtlijnen

In november 2022 nam de Europese Unie de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) aan, waarmee vanaf 2024 steeds meer bedrijven verplicht worden te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Het MKB moet in 2026 ook aan de CSRD voldoen, wat betekent dat deze bedrijven in 2025 CSRD-ready moeten zijn. En dit in 2024 uiterlijk moeten regelen in de organisatie.

Het is dus essentieel om al te starten met de voorbereidingen op de richtlijn, om een jaar voor de ingangsdatum een start te maken met het verzamelen van de benodigde data en het inrichten van de governance-structuur. Er komt ongelofelijk veel werk op bedrijven af en bedrijven die eerder misschien nog niet zo breed hebben gerapporteerd, moeten dat nu gaan inrichten. We helpen je graag op weg met een pragmatische aanpak!

Over Stephan Werkman & Jan Nico de Hoop

Stephan Werkman heeft een achtergrond bij PwC en is al jaren werkzaam bij een grote speler in de Amerikaanse automotive industrie. Daarnaast is hij lid van ERFAG (European Financial Reporting Advisory Group), die vanuit de Europese Commissie betrokken is bij EU Sustainability Reporting Standards. 

Jan Nico de Hoop heeft jarenlange ervaring in de consultancy op het gebied van Business, Finance & IT. Hij heeft veel kennis van verandermanagement, systemen en datastromen.

Ben je er 9 maart ook bij om 11:00?

Is your company ESG ready?

Heeft u vragen of komt u graag in contact over dit event?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.