Masterclass Datakwaliteit

Locatie

Utrecht

Datum

8 februari 2023

Tijd

18:00

BrightStone Group

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Toch nog kijken?
Hartelijk dank aan alle deelnemers van het webinar “Masterclass Datakwaliteit”. Jullie enthousiasme was de reden van succes bij het webinar! Voor hen die er niet bij konden zijn tijdens dit webinar, geen zorgen! De opname kun je hier bekijken, zodat je op je gemak de waardevolle informatie kunt terugkijken.

Tijdens deze inspirerende masterclass neemt Ronald Baan u mee de diepte in op het gebied van Datakwaliteit. Wij organiseren deze masterclass in navolging van het webinar “Datagedreven Strategie vs. Datakwaliteit” van afgelopen november.

Wij organiseren deze masterclass in navolging van het webinar “Datagedreven Strategie vs. Datakwaliteit” van afgelopen november. Veel deelnemers lieten ons weten graag een vervolg te zien in te vorm van een fysiek event, waarbij ruimte is voor uitwisseling en interactie. We hebben Ronald Baan, zelfstandig data architect en president van DAMA-NL, bereid gevonden om weer aan te schuiven op 8 februari en met ons verder die diepte in te gaan op het vlak van Datakwaliteit.

Uw best practice óf uitdaging besproken
Als uitgangspunt zullen verschillende best practices en casussen worden besproken. Maar u kunt zelf ook een case inbrengen. Een unieke kans om gelijkgestemden actief in het veld van Data Management te inspireren, of om samen met vakgenoten en Ronald Baan een uitdaging te bespreken. Misschien gaat u wel de deur wel uit met een concrete oplossing!

Het is een besloten event. Lijkt het u leuk erbij aanwezig te zijn? Neem dan even contact op met Lex Verwayen – +31 6 1137 9109 . 

Masterclass Datakwaliteit

Heeft u vragen of komt u graag in contact over dit event?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.