BrightStone Group
Full 1
Your partner in Data

Sustainable solutions in Data & Regulatory

BrightStone Group
Full 1

Datakwaliteit

Goed data management staat of valt met datakwaliteit De vraag is alleen: hoe verbetert u de kwaliteit van reguliere data en big data? En welke tools, methodes en maatregelen zijn het meest effectief? BrightStone Group denkt met u mee en biedt concrete oplossingen.

BrightStone Group

Uniformiteit en transparantie

De datakwaliteit-opgave is bepaald niet eenvoudig. Dat komt vaak door IT-uitdagingen, maar ook het gedrag van mensen speelt een belangrijke rol. Dubbele waarden, typefouten en onvolledigheden in data kunnen grote gevolgen hebben. Hoe gaan uw collega’s met data om? En gaan ze allemaal op dezelfde manier met data om? Uniformiteit en transparantie zijn essentieel en wij zetten uw organisatie graag op het goede spoor.

Onze aanpak

Na een eerste kennismaking en een QuickScan formuleren we samen uw doelstellingen. Op basis hiervan bepalen we onze aanpak. Denk hierbij aan de volgende stappen:

  • Definiëren van datakwaliteit
  • Assessment van de huidige datakwaliteit
  • Het ontwikkelen van een passende datakwaliteit-strategie
  • Identificeren van de datakwaliteit-verbeteringen en prioritering
  • Uitvoeren verbeteringen datakwaliteit

Datakwaliteit: concrete resultaten

Heeft u hulp nodig bij het verbeteren van uw datakwaliteit? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We kunnen u dan ook laten zien welke concrete resultaten we hiermee behalen.