BrightStone Group
Full 1
Your partner in Data

Sustainable solutions in Data & Regulatory

BrightStone Group
Full 1

Proces-automatisering

Bent u toe aan slimmer werken en bent u ervan overtuigd dat veel handmatige handelingen binnen uw organisatie vervangen kunnen worden door automatische koppelingen en robots, maar weet u niet hoe te beginnen? BrightStone Group helpt organisaties met proces-automatisering. We zorgen ervoor dat u zich 100% kunt focussen op uw kernwerkzaamheden. Dat scheelt u tijd, geld en heel wat ergernissen.

Werkstudent Finance / Junior KYC Analist

Onze aanpak

Voorbeelden van wat we kunnen automatiseren zijn data quality rules, bedrijfsprocessen (door middel van Robotic Process Automation), workflows en rapportages. Ziet u het al voor u? Om dat beeld nog wat concreter te maken: onze aanpak bestaat op hoofdlijnen uit de volgende drie stappen:

QuickScan

We gaan tijdens een QuickScan met elkaar in gesprek, beoordelen de huidige situatie, zetten uw doelstellingen op een rij en brengen de automatiseringsmogelijkheden in kaart. Deze maken we vervolgens inzichtelijk en prioriteren we op volgorde van opbrengst ten opzichte van de kosten.

Proof of Concept

Bovengenoemde prioritering is zeker belangrijk, maar u raakt pas echt overtuigd als u het zelf kunt ervaren. Daarom voeren wij een proof of concept uit op beperkte schaal, waarbij we een handeling automatiseren waardoor u direct veel tijd (en dus geld) bespaart. Dit kan soms al binnen één dag.

Roadmap

Nadat u zelf hebt ervaren wat procesautomatisering oplevert, denken we graag mee over een roadmap. We nemen hierin ook de volgende aspecten mee: het borgen van de nieuwe werkwijze in uw organisatie, de architectuur, het selecteren van de juiste tools, het meten van resultaten en het opstellen van een implementatieplan.

Resultaten proces-automatisering

Kijkt u reikhalzend uit naar proces-automatisering en wilt u er graag meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We kunnen u dan ook laten zien welke concrete resultaten we hiermee behalen.