BrightStone Group
Full 1
Your partner in Finance

Sustainable Solutions in Finance & Regulatory

BrightStone Group
Full 1

Interim financial via BrightStone Group

Zit u met een (acuut) capaciteitsprobleem terwijl de complexe vraagstukken en deadlines u om de oren vliegen? Heeft u daarom behoefte aan tijdelijke expertise? Iemand die direct slagvaardig en resultaatgericht te werk gaat? Een interim financial van BrightStone Group biedt dit allemaal.

BrightStone Group

Continuïteit en kwaliteit borgen

Onze consultants weten als geen ander hoe zij de continuïteit én kwaliteit van uw finance organisatie kunnen waarborgen. Of u nu een expert zoekt of iemand die met gemak een team of project kan trekken, BrightStone Group snapt waar u behoefte aan heeft en schakelt snel. Wij zijn snel in staat een consultant voor te dragen die perfect past binnen de afdeling en uw organisatiecultuur. Het gaat immers niet alleen om kennis, ook om een fijne manier van samenwerken.

Finance expertises

Wij hebben interim financials in huis met de volgende expertises:

  • Financial Control;
  • Business Control & Project Control;
  • ESG Reporting;
  • Financial Planning & Analysis;
  • Accounting (GAAP/IFRS);
  • Digitalisering & Automation;
  • Begeleiding van veranderingen en transities.

De juiste consultant op de juiste plek

Piekperiodes hoeven niet meer stressvol te zijn! In no time leren we uw organisatie kennen, om van daaruit de juiste consultant op de juiste plek te krijgen. Een expert of manager aan wie u eigenlijk niet merkt dat hij of zij ‘extern’ is, omdat het goed klikt en diegene overduidelijk het allerbeste met uw organisatie voorheeft. Vrijblijvend kennismaken met een interim financial die écht waarde toevoegt? Neem snel contact met ons op.