BrightStone Group
Full 1
Your partner in KYC en CDD

Sustainable solutions in KYC en CDD & Regulatory

BrightStone Group
Full 1

KYC en CDD

Business is business. Toch? Soms ligt dat helaas iets ingewikkelder. Als Wwft-plichtige organisatie bent u verplicht om uw (potentiële) cliënten vooraf en periodiek te onderzoeken, zodat ze geen misbruik maken van uw diensten. BrightStone Group praat u er graag over bij.

Betekenis en context

KYC betekent Know Your Customer. Het omvat een set aan maatregelen waarmee u bij de onboarding van klanten en binnen uw AML-beleid (Anti Money Laundering) Financial Economic Crime (FEC) tegengaat. Met CDD, Customer Due Diligence, monitort u bestaande klanten in het kader van de Wwft en in lijn met de Sanctiewetgeving.

Beheersing integriteits- en reputatierisico’s

Door de steeds veranderende wet- en regelgeving, is het soms lastig om het overzicht te bewaren.
Waar moet u als organisatie precies aan voldoen, welke stappen moet u zetten en in welke volgorde? BrightStone Group helpt u bij het inrichten van een gedegen KYC en CDD-beleid ter beheersing van uw integriteits- en reputatierisico’s. Ook begeleiden we remediation trajecten en helpen we u met het professionaliseren van uw CDD- en Transactie Monitoring (TM)-afdelingen.

Hulp nodig met KYC en CDD?

Heeft u hulp nodig met KYC en CDD? Met persoonlijke aandacht en de juiste expertise gaan we samen de uitdaging aan. Zo bent u klaar voor de toekomst, wat die ook brengt. Stuur ons via deze pagina uw gegevens en we nemen snel contact met u op.


CDD naleving

Voor een goede CDD naleving vormen overzicht en inzicht de belangrijkste sleutel. BrightStone Group heeft die sleutel in handen, we komen graag bij u langs.

Programma management

Zowel op het vlak van remediation als het inrichten van een CDD framework biedt BrightStone Group programma management waarmee we uw organisatie ontzorgen en mooie resultaten boeken.

Periodic Review

Piekbelasting op het vlak van periodic reviews is vaak lastig op te vangen. BrightStone neemt deze reviews graag voor u uit handen en zorgt voor een risk-based vastlegging.

Consultancy & Interim

Onze consultants en interim specialisten hebben een bewezen trackrecord binnen het Financieel Economische Criminaliteit domein. Kies voor daadkracht en knowhow. Waar kunnen ze u mee helpen?

BrightStone Group

BrightStone Experts

Kennis delen om samen te excelleren, dat is onze passie. BrightStone Group heeft de ervaring, de knowhow én de talenten in huis om u vooruit te helpen. Van ambitie naar resultaat. Onze consultants dragen graag bij aan het optimaliseren van uw KYC/CDD beleid. Geen vraagstuk is te complex. Of het nu gaat om een quick scan, Wwft-audit of CDD-remediation: de BrightStone Experts maken het verschil.

Van Bright naar Brighter

Onze professionals zijn nooit uitgeleerd. Hoe indrukwekkend iemands expertise ook is, up-to-date blijven is altijd een goed idee. Door te blijven investeren in onze Bright experts, spelen zij met gemak in op ontwikkelingen en veranderingen binnen uw markt of organisatie. Zo bieden we speciale workshops, maar ook complete opleidingsprogramma’s en traineeships, waaronder ons High Potential Programma. Het gaat hierbij niet alleen om inhoudelijke kennis, ook om soft skills en persoonlijke ontwikkeling.

Onze professionals

Op zoek naar carrièremogelijkheden binnen KYC en CDD?

Slide
BrightStone Group

GEDIELLA

Werkzaam als medewerker klantenservice

“Ik waardeer BrightStone Group als een diverse en inclusieve werkgever. Het team bestaat uit een groep mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden, geslacht, ras, leeftijd en meer. Ik hou van de cultuur en de open communicatie spreekt me erg aan.”

BrightStone Group
Slide
BrightStone Group

DANIEL

AML-analist

"BrightStone Group sprak mij meteen aan door de open cultuur; iedereen gaat hier heel makkelijke en fijn met elkaar om. Bij BrightStone Group krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen door het training- en opleidingsprogramma."

BrightStone Group
Slide
BrightStone Group

JANINE

Realisation Officer

Er is onwijs veel mogelijk bij BrightStone Group en ik zie ik dat mijn bijdrage wordt gewaardeerd! Ik volg het High Potential Programma, wat voor mij nu al een toevoeging is op mijn persoonlijke en professionele groei.

BrightStone Group
previous arrow
next arrow