Financial control & Financial consolidatie

Onze dienstverlening op het gebied van Financial control & consolidatie richt zich op de financiële gezondheid van uw onderneming. Middels onze financiële rapportages zorgen wij ervoor dat u vooruit én achteruit kijkt. Ook bieden wij u heldere overzichten en dashboards met statistieken en cijfers waaruit u trends en evoluties kunt afleiden.

Doeltreffende optimalisaties

Onze financial controllers houden samen met u een vinger aan de financiële pols van uw onderneming en hebben veel affiniteit met uw bedrijfsprocessen zodat zij waar nodig doeltreffende optimalisaties kunnen realiseren in uw finance keten.

Een greep uit de werkzaamheden die onze financial controllers voor u uit handen kunnen nemen:

  • Ad hoc business analyses;
  • Managementrapportages opzetten en verbeteren;
  • Budgetopmaak en forecast;
  • Financieel advies bij opstart en wijziging van bedrijfsprocessen;
  • Analyseren van processen om het kostenplaatje te optimaliseren;
  • Goederenstromen beheren en optimaliseren;
  • Consolidatie van cijfers vanuit verschillende dochterondernemingen of deelnemingen.

Betere integratie

Al langer streven veel organisaties er naar het in- en externe rapportageproces te stroomlijnen en zo snel mogelijk goede, geconsolideerde cijfers te kunnen opstellen. Dit streven heeft uiteenlopende oorzaken, die zowel extern als intern van aard zijn. De focus ligt steeds meer op een betere integratie van het financieel procesmanagement met de operationele bedrijfsaspecten. Strategische beslissingen moeten meer dan ooit gebaseerd zijn op de juiste cijfers. Financiële experts zijn sparringpartners geworden en als ze intern ontbreken, worden ze van buiten gehaald.

Ondersteunen en ontzorgen

Dat is waar BrightStone Group om de hoek komt kijken. De constante focus van onze financial controllers op de financiële gezondheid van uw bedrijf zorgt ervoor dat ze een bijdrage leveren aan strategische keuzes met advies dat gebaseerd is op goede informatie. Kundig, maar ook snel. Want zeker het proces van financiële consolidatie op groepsniveau is nog altijd een arbeidsintensief gebeuren, waar we u graag in ondersteunen en ontzorgen.

Meer weten over onze Financial control & consolidatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij praten u graag bij.