BrightStone Group
Full 1

Dare to be Bright

Ben jij ambitieus, gedreven en weet je wat je wilt? Wij bieden je een carrière vol groeimogelijkheden en de opleidingen om je talenten verder te ontwikkelen. Wil jij aan de slag in een mooie rol bij een topbedrijf in de financiële sector?

Vacatures BrightStone Group
Vacatures BrightStone Group
Vacatures BrightStone Group
BrightStone Group
Full 1

Jij bent getalenteerd, slim en klaar voor een uitdaging. Je wil aan de slag op een plek waar je talenten volop benut worden, waar je mening gehoord wordt en je de kansen krijgt om verder te groeien. Daarom kies je voor BrightStone Group voor de volgende stap in jouw carrière. 

Bij BrightStone Group zijn we doorzetters, gaan we geen uitdaging uit de weg en zijn we gedreven door ambitie. We kijken niet naar waar je vandaan komt, maar waar je naartoe wilt. Vertel ons wat je wil bereiken en wat je nodig hebt, dan maken we samen jouw dromen waar. Met vallen en opstaan bereiken we samen ons doel. 

Ben je benieuwd naar wat we jou te bieden hebben?

Vul hier je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op en houden we je op de hoogte van relevante vacature en traineeships.


BrightStone Group
BrightStone Group
Slide 1
Image is not available

“BrightStone Group sprak mij meteen aan door de open cultuur; iedereen gaat hier heel makkelijke en fijn met elkaar om. Bij BrightStone Group krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen door het training- en opleidingsprogramma.”

Daniel
AML-analist
Slide 1
Image is not available

Er is onwijs veel mogelijk bij BrightStone Group en ik zie ik dat mijn bijdrage wordt gewaardeerd! Ik volg het High Potential Programma, wat voor mij nu al een toevoeging is op mijn persoonlijke en professionele groei.

Janine
Realisation Officer
previous arrow
next arrow

Over
Brightstone

BrightStone Group is een jonge, dynamische en snelgroeiende consultancy organisatie in Finance, Risk, Data, CDD en Compliance. Wij helpen grote financiële instellingen en snelgroeiende internationale organisaties hun ambitie om te zetten in resultaat.