HR/ Recruitment Consultant

BrightStone Group is op zoek naar een ambitieuze:

HR/Recruitment Consultant

Standplaats Utrecht

40 uur

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en wil je werken in een ambitieus team? Dan is BrightStone op zoek naar jou!

Professionaliteit, deskundigheid en pragmatisme. Kernwaarden die wij hoog in het vaandel hebben staan en waar onze nieuwe HR/ Recruitment Consultant zich in herkent. Om deze reden zijn wij op zoek naar een gedreven professional die de spil vormt tussen onze professionals en opdrachtgevers en die het leuk vindt om zich verder te ontwikkelen op het gebied van HR. Hierbij weet jij snel te schakelen tussen diverse werkzaamheden en voel je je als een vis in het water in een commerciële omgeving.

Je hebt de ambitie om je verder te verdiepen binnen de expertisegebieden Finance, Operations, (Financial) Risk, Compliance en Data. Daarnaast ben jij bereid te investeren in kennis over de sector en je te ontwikkelen tot een gesprekspartner op niveau voor onze professionals en opdrachtgevers. Ten slotte lijkt het jou leuk professionals advies te geven over hun carrièrepad en persoonlijke ontwikkeling en de professionals te ondersteunen bij het vinden van een passende opdracht bij BrightStone Group.

Wie zijn wij?

BrightStone Group is een snelgroeiende en professionele organisatie gevestigd in Utrecht. In 2019 zijn we uitgeroepen door de Financial Times tot één van de drie snelst groeiende management consultancy bedrijven in Europa. Iets waar wij natuurlijk erg trots op zijn! Wij werken met en voor een selecte groep internationaal georiënteerde bedrijven waarmee wij intensieve en duurzame relaties onderhouden. Zo bieden wij onze opdrachtgevers maatwerkoplossingen in de domeinen Finance, Risk, Data en Compliance en ondersteunen wij hen met het inzetten van Bright toptalent. Daarnaast helpen wij met het ontwikkelen van (tijdelijke) capaciteit en bieden wij ondersteuning bij het versterken van de continuïteit en kwaliteit van bedrijfsvoering binnen de organisatie. Hierbij gaan wij graag de intellectuele uitdaging aan en committeren wij ons ook geregeld aan vooraf overeengekomen eindresultaten.

Onder BrightStone Group valt ook het Bright Young Professional label. Binnen dit label werken wij met jonge professionals die veelal een universitaire master hebben afgerond en een frisse blik, gedrevenheid en kennis met zich meebrengen. Om ervoor te zorgen dat deze Young Professionals een goede kickstart maken in hun carrière bieden wij hen diverse hard en soft skills trainingen, intensieve begeleiding en leuke events waar zij elkaar kunnen leren kennen. Een community waar jij als HR/ Recruitment Consultant ook onderdeel van uit gaat maken!

Wat ga je doen?

Binnen de functie van HR/ Recruitment Consultant is geen enkele dag hetzelfde. Het is een uitdagende functie waar je met veel verschillende werkzaamheden tegelijk bezig bent; het spreken van professionals en opdrachtgevers, het opzetten van jouw eigen projecten en het matchen van toptalent bij de projecten van onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn onderstaande punten onderdeel van jouw dagelijkse taken en verantwoordelijkheden:

 • Je identificeert talent op basis van individuele gesprekken en selecteert professionals op verschillende niveaus (van junior professionals tot hyperspecialisten) voor opdrachten bij BrightStone Group en Bright Young Professionals.
 • Je helpt professionals met de voorbereiding van hun opdracht en begeleidt ze intensief gedurende het aannameproces.
 • Je onderhandelt over de arbeidsvoorwaarden en stelt werkaanbiedingen op.
 • Je draagt bij aan de uitvoering van operationele plannen en voert verschillende projecten uit.
 • Je werkt nauw samen met de Recruitment Manager, de Accountmanagers en Fieldmanagers ten aanzien van de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.
 • Je onderhoudt actief contact met externe partijen die je kunnen helpen met het vinden van toptalent.
 • Je houdt je bezig met het optimaliseren en verbeteren van (HR) processen binnen de organisatie door je te verdiepen in onder andere nieuwe technologieën.

Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze professional met een afgeronde hbo of wo studie die beschikt over doorzettingsvermogen, sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding. Van nature ben jij nieuwsgierig en goed in het anticiperen op signalen die je vanuit verschillende hoeken ontvangt. Daarnaast ben je iemand die makkelijk meerdere ballen in de lucht weet te houden, accuraat en gestructureerd te werk gaat en goed met stressvolle situaties om kan gaan. Ook herken je je in onderstaande competenties:

 • Energiek;
 • Resultaatgericht;
 • Ambitieus en leergierig;
 • Sociaal en een teamplayer;
 • Creatief in het vinden van oplossingen;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend leertraject, aandacht voor zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling en mooie doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een gezellig, hardwerkend en ambitieus team.

Krijg jij energie van het werken met mensen?

En spreekt bovenstaande beschrijving je aan? Mail dan je motivatie en CV naar Frans Rutten. Meer weten over de functie? Frans is te bereiken via 06-31998543.