Terugblik Risk Event

Op 16 november j.l. organiseerden wij het event ‘Transforming Risk Management towards a Digital world’.

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo door het inzetten van big data en vernieuwende technologie. Dit heeft grote impact op de strategie van uw bedrijf. U moet snel kansen herkennen en tegelijkertijd een antwoord zien te vinden op de bijbehorende risico’s. De wereld van Risk Management zal hierdoor voorgoed veranderen.

Om deze uitdaging goed voorbereid aan te kunnen gaan, hebben BrightStone Group en Lumen Group relaties uitgenodigd voor een interactieve kennissessie in Utrecht. Deze sessie heeft dus reeds plaatsgevonden.

Inspirerende sprekers

Gedurende deze namiddag zijn wij in gesprek gegaan met elkaar na inleidingen door drie inspirerende sprekers:

  1. Dr. Bob de Wit, Professor Strategisch Leiderschap op Nyenrode Business University, expert op het gebied van digitale transformatie. Volgens Bob de Wit staan we aan de vooravond van de volgende maatschappelijke ontwikkelingsgolf, namelijk die van het kunstmatig leven. Wat betekenen deze veranderingen voor het bedrijfsleven en welke risico’s brengt dit met zich mee?
  2. Vincent Bouwens, CFRO bij International Card Services (ICS), zal aan de hand van een business case toelichten welke ontwikkelingen ICS op het gebied van digitale risk management heeft gezet.
  3. Stijn Sarneel, Managing Director bij Lumen Group. Hij is een expert op het gebied van Privacy Compliance en zal ingaan op de uitdagingen die risk management en compliance aangaan in een wereld van personal data. Stijn is bestuursvoorzitter van de Vereniging voor Compliance Officers (VCO).

De bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door:

We danken onze relaties voor hun aanwezigheid, op naar het volgende event!