BrightStone Group
Full 1
Vacatures BrightStone Group
Vacatures BrightStone Group
Vacatures BrightStone Group

Bright Academy Traineeships

BrightStone Group

Wil jij verder groeien? Wij bieden uitdagende Traineeships bij grote financiële instellingen en snelgroeiende internationale organisaties in de vakgebieden Finance, Operations, Risk, Data, Compliance en KYC voor toptalenten met ambitie.

Full 1

We leiden je op ‘on the job’

Diploma (bijna) op zak? Nu wil jij aan de slag en impact maken. Leergierig als je bent, wil je je verder ontwikkelen en blijven leren. Dat kan tijdens een BrightStone Group Traineeship! Terwijl je aan de slag gaat in een uitdagende rol bij één van onze klanten, leiden wij je verder op.

BrightStone Group

Persoonlijke & professionele ontwikkeling

Wat is jouw stip op de horizon? Dankzij de Bright Academy maak jij je doelen waar. Wij bieden uitdagende programma’s voor alle Bright-professionals: junior, medior en senior. Altijd een passende training met intensieve persoonlijke begeleiding. Wij helpen jou niet alleen aan een mooie baan, maar investeren ook in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat brengt je verder!

Durf jij te verdwalen om nieuwe wegen te ontdekken? Ben jij resultaatgericht, diepgravend en vasthoudend? Welkom bij BrightStone Group! Bij ons ga je op ontdekkingsreis. Elke (werk)dag weer. We dagen je uit om lef te tonen, initiatief te nemen én fouten te maken, zolang je er maar van leert.

Onze traineeships:

Kom in contact met ons!