Project management

Wij geloven: project management is meer dan alleen het succesvol coördineren van een project. Het doorzien van de achterliggende behoefte en doelstellingen zijn wat ons betreft essentieel. Wij zijn vertrouwd met het plannen, organiseren, bewaken en beheersen van alle aspecten van een (verander)project. Wat is de scope, welke KPI’s gelden er, wat is het budget en wat zijn de deadlines? BrightStone Group is altijd in control.

Synergie

Transparantie en elkaar goed informeren is binnen een project erg belangrijk. Als alle betrokkenen op elkaar vertrouwen en elkaar begrijpen, ontstaat er synergie en draagvlak. Het gaat immers niet alleen om wie, wat, wanneer moet doen, maar vooral ook om een soepele samenwerking. Onze project managers hebben hier gevoel en daadkracht voor. BrightStone Group maakt gebruik van bewezen methodieken en we nemen de tijd voor tussentijdse evaluaties.

Andere benadering

Projecten hebben een verhoogd risicoprofiel doordat ze een andere ‘dynamiek’ hebben dan uw dagelijkse werk. Projecten zijn minder goed in te passen binnen het stramien van de jaar-kwartaal-maandrapportages. Uw reguliere activiteiten worden meestal keurig conform de Deming circle (plan-do-check-act) in het tempo van het boekjaar doorlopen. Nieuwe projecten vragen echter om een geheel andere benadering. Het is daarom raadzaam en doeltreffend om uw project management uit te besteden aan BrightStone Group.

Geld opleveren

Een behoorlijke frustratie: projecten die flink uit de bocht vliegen qua investering. Omdat de strategische belangen vaak groot zijn, zien organisaties zich genoodzaakt toch maar weer extra te investeren. Ze kunnen haast niet anders, want door een project te stoppen ben je je geld kwijt én is er geen resultaat. Veel projecten ontsporen niet vanwege technische of inhoudelijke aspecten, maar door grillige randverschijnselen. Dit moet en kan echt anders. Onze project managers zorgen voor succesvol verlopende projecten die geld opleveren in plaats van geld kosten.

Meer weten over ons Project management in finance, risk, data en compliance? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij praten u graag bij.