Wie wij zijn

BrightStone Group is specialist in Finance, Risk, Data & Compliance. Wij ondersteunen het senior management van organisaties bij complexe vraagstukken binnen deze domeinen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren en streven, net als wij, altijd naar de hoogste kwaliteit en het allerbeste resultaat.

Gezonde bedrijfsvoering

Onze consultants zijn getalenteerde, ervaren en gedreven professionals met een stevig track record in Finance, Risk, Data en/of Compliance. Zij hebben op dit vlak ervaring opgedaan in verschillende sectoren en velen hebben een Big-4 achtergrond. Ons doel is bij te dragen aan een gezonde bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers. BrightStone biedt hiervoor hoogwaardige consultancy-, projectmanagement- en interim-oplossingen. Met deze dienstverlening wordt voor onze opdrachtgevers de continuïteit en kwaliteit van hun business versterkt.

Missie

Onze missie is helder. Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om naast hun kern aan eigen vaste medewerkers (tijdelijk) samen te werken met professionele business partners. Van deze business partners, onze consultants, wordt verwacht dat zij de business van onze opdrachtgevers doorgronden en kennis en expertise toevoegen op het gebied van Finance, Risk, Data en/of Compliance. BrightStone staat garant voor actuele inhoudelijke kennis, passende competenties en de juiste ‘cultural fit’.

Resultaatgarantie

BrightStone levert hoogwaardige dienstverlening die wordt gekenmerkt door een evenwichtige en aantrekkelijke prijsstelling. Wij gaan graag met u de uitdaging aan om te werken op basis van een resultaatgarantie. Op deze wijze ervaart u ons niet als een partij die een inspanningsverplichting levert, maar als een partij die zich committeert aan uw eindresultaat. “We dare to commit!”.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zeggen iets over wie wij zijn en waar wij voor staan. Ze houden ons scherp en geven ons richting. Wij houden onszelf aan deze kernwaarden, maar ook ú mag ons eraan houden. Onze kernwaarden zijn ontstaan vanuit ons “We dare to commit!” gedachtegoed.

  • Professionaliteit

BrightStone committeert zich aan haar opdrachtgevers en consultants. Voor ons gaat professionaliteit verder dan vakkundig en bekwaam zijn. Wij vinden snel en helder communiceren en het hanteren van efficiënte en transparante processen vanzelfsprekend. Uw succes is ons succes, en wij geloven dat dit meetbaar mag zijn. Daarom stemmen wij bij aanvang van elke opdracht af wat uw doelstellingen zijn. Ook benoemen we de tussentijdse mijlpalen, prestatie indicatoren en het beoogde einddoel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en zijn we met elkaar verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

  • Deskundigheid

BrightStone werkt met professionele consultants die zich op een onderscheidende manier hebben bewezen binnen hun vakgebied op o.a. kennis, competenties en betrokkenheid. Doordat wij ons grondig verdiepen in onze opdrachtgevers én hun uitdagingen, zijn wij steeds weer in staat de optimale oplossing te vinden. Wij onderscheiden ons door een sterke focus op onze vakgebieden, kennis van de verschillende sectoren en onze persoonlijke aanpak.

  • Pragmatisme

BrightStone hanteert een pragmatische werkwijze. Wij kiezen dus niet voor abstracte theorieën, maar voor transparante en concrete acties die leiden tot het beoogde eindresultaat. Elke organisatie is anders, kent andere uitdagingen en een eigen cultuur. Daarom bieden wij geen standaard oplossing maar maatwerk.