z-form-integration

Persoonsgegevens


PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Heb jij ervaring als Financieel Analist in de financiële sector? Sollicteer dan nu voor de rol als Medior Financieel Analist.

 

Als de oplossing simpel was geweest, hadden ze jouw ervaring en kritische blik niet nodig! Als Medior Financieel Analist hou jij je als consultant bezig met het beheren en coördineren van alle aspecten van de boekhouding bij onze opdrachtgevers. Voer jij graag analyses uit op het gebied van inkomsten, krediet, uitgaven en overhead? Financiële processen maak jij future proof door gebruik te maken van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast heb jij uitstekende analytische skills en kun je complexe dataprofielen vertalen naar een helder en toegankelijk verhaal.

Lees meer →

Ben jij onze nieuwe Business Consultant, die helpt onze toonaangevende positie in de financiële sector te versterken? 

 

BrightStone Group zoekt een enthousiaste Business Consultant om onze toonaangevende positie in de financiële sector te versterken. In deze dynamische rol ben je de sleutelfiguur in het aantrekken van getalenteerde professionals en het verkennen van zakelijke kansen. Je identificeert potentiële kansen bij bestaande of nieuwe klanten en ontwikkelt strategieën voor groei. Daarnaast bouw je ook waardevolle relaties binnen de arbeidsmarkt op welke je vervolgens matcht aan de kansen die jij ziet bij klanten.

Lees meer →

Ben jij klaar om als Financial Controller bij BrightStone Group te bouwen aan financiële excellentie en jouw talent volledig te ontplooien? 

 

Als Financial Controller ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van de financiële performance. Je maakt hierbij gebruik van de laatste trends en ontwikkelingen. Bij BrightStone Group ondersteunen en faciliteren we jou om te groeien als professional, maar ook als mens. We bieden je de kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Interesse? Lees dan snel verder!

Lees meer →

Ben je klaar om nieuwe data-managementstrategieën te implementeren, heb je affiniteit met data en een achtergrond in de financiële sector? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Lees meer →

Ben jij een enthousiaste student met ambitie in het financiële wezen? Bij BrightStone Group ga je van schoolbank naar topbank.

 

Ben jij een ambitieuze hbo- of wo-student die niet graag stilzit? Wil jij na het afstuderen een voorsprong hebben in de arbeidsmarkt? Leergierig als je bent, wil jij je verder ontwikkelen. Dan ben je bij BrightStone Group aan het juiste adres! Terwijl je aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers, leiden wij je verder op en stomen je klaar ‘van schoolbank naar topbank’.

Lees meer →

Kick-start je carrière bij BrightStone Group en ga aan de slag als consultant in de financiële sector.

 

Waarde toevoegen door financiële gegevens inzichtelijk te maken. Groeien, leren en presteren in onze projectteams, vaak opdrachten voor banken en andere grote financiële instellingen. Die kans grijp je natuurlijk met beide handen aan!

Heb jij vanuit je studie of je eerste werkervaring kennis opgedaan in het analyseren financiële gegevens en het bouwen van dashboards? En wil je aan de slag bij een inclusieve dynamische organisatie? Solliciteer dan snel!

Lees meer →

Als de oplossing simpel was geweest, hadden wij jouw ervaring en kritische blik niet nodig!

 

Jij zit als Junior Data Analist uitstekend op je plek bij BrightStone Group omdat je dát juist het liefste doet: waarde toevoegen door creatieve oplossingen te bedenken en data inzichtelijk te maken voor jouw collega’s. Jij automatiseert routinematige werkzaamheden 1.000 keer liever dan ze te accepteren als terugkerende handelingen. Jij hebt kennis opgedaan in programmeren en weet de toegevoegde waarde van machine learning algoritmen te benoemen. Jij en je team leren liever elke dag nieuwe dingen.

Lees meer →

Word een data-pionier als Medior Data Scientist bij BrightStone Group! Analyseer, inspireer en daag het senior management uit. Durf jij deze datadiepte te verkennen?

 

Voel jij je thuis in de wereld van data? Als geen ander weet jij dat een bedrijf tegenwoordig niet anders meer kan dan data in te zetten, erop te acteren en vooruit te lopen. Heb jij de durf om te verdwalen en zo nieuwe wegen te ontdekken? Kies jij voor een andere aanpak om betere resultaten te bereiken? En ga je hier vervolgens assertief mee aan de slag? Welkom bij BrightStone Group, waar je een ontdekkingsreis aangaat, elke (werk)dag opnieuw. Toon lef en neem initiatief. Hier is het oké om fouten te maken, zolang je er maar van leert. Wij noemen dat ondernemerschap.

Lees meer →

Professionaliteit, deskundigheid en pragmatisme zijn kernwaarden die jij hoog in het vaandel hebt staan.

 

Als Compliance Advisor ben jij werkzaam bij BrightStone Group en breed inzetbaar bij onze opdrachtgevers. Professionaliteit, deskundigheid en pragmatisme zijn kernwaarden die jij hoog in het vaandel hebt staan. Jij identificeert risico’s vanuit je kennis en expertise van processen en relevante wet- en regelgeving en je geeft inzichten aan de klanten. Je neemt verantwoordelijkheid binnen je opdrachten en bent verantwoordelijk voor de deliverables die jij als Compliance Advisor vormgeeft.

Lees meer →

Van diepgaande analyses tot cruciale adviezen, jij zit er middenin. Samen bouwen we aan een solide toekomst vol uitdagingen en persoonlijke groei!

 

Het bestrijden van witwassen en financieel economische criminaliteit zijn onderwerpen die steeds vaker hoog op de agenda staan bij financiële instanties. Een Quality Assurance CDD draagt bij aan het ‘in control’ zijn op het gebied van klantintegriteit om FEC en witwasschandalen te voorkomen. Als eerstelijns controleur rapporteer je bevindingen aan verantwoordelijke teamleiders en managers. Je adviseert bij het uitvoeren van oorzaakanalyses en geeft adviezen voor bijsturen. Dat maakt jou als Quality Assurance CDD onmisbaar! Dat betekent dat we jou ondersteunen en faciliteren om te groeien als professional en persoon. Daarbij begeven we ons geregeld buiten onze comfort zone. Wij geloven namelijk dat je daar het meest kunt beleven. Samen vullen we jouw rugzak met kennis, ervaring en skills. Zo maken we elkaar beter en zijn we klaar voor de toekomst.

Lees meer →

Als analist zet jij jouw analytische vaardigheden in om zo bij te dragen aan het integer handelen van financiële instelling. Door middel van diepgravend onderzoek breng jij financieel economische criminaliteit aan het licht!

 

Als KYC Analist voer je zelfstandig onderzoek uit naar klanten om de risico's van mogelijke witwaspraktijken en financiering van terrorisme op te sporen. Dit doe je door alle relevante risico's in kaart te brengen en een gezonde klantenportefeuille met integere klantrelaties te behouden.

Lees meer →

Jij zorgt er met je team voor dat financiële instellingen op een integere manier handelen.

 

Als KYC analist zet jij jouw analytische vaardigheden in om bij te dragen aan het integer handelen van financiële instellingen. Door middel van diepgravend onderzoek breng jij financieel economische criminaliteit aan het licht! Je voert klantonderzoek uit waarbij je onder andere kijkt naar bedrijfsstructuren, vermogensbronnen en transacties.

Lees meer →

Krijg jij graag de onderste steen boven? Dan zoeken we jou!

 

Witwaspraktijken en financieel economische criminaliteit. Het zijn veelgehoorde termen in de financiële wereld. Dat is niet zonder reden. In de afgelopen jaren is het toezicht aangescherpt en dat heeft ervoor gezorgd dat er veel aandacht is voor deze onderwerpen. Onderzoek doen naar signalen die duiden op deze Financiële Economische Criminele praktijken? Als Medior AML Analist weet jij niet beter!

Lees meer →

Zie jij nieuwe business opportunities? Krijg je energie van persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en vind je het leuk hen strategisch te adviseren? Dan is deze rol zeker iets voor jou!

 

Deskundig, ondernemend en pragmatisch. Herken jij je hierin? Het zijn belangrijke kernwaarden voor de Business Development Manager Finance die wij zoeken. Je bent gesprekspartner voor senior management binnen het finance domein en je wordt ingeschakeld bij uitdagende finance vraagstukken bij onze relaties.

Lees meer →

Zie jij nieuwe business opportunities? Krijg je energie van persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en vind je het leuk hen strategisch te adviseren? Dan is deze rol zeker iets voor jou!

 

Deskundig, ondernemend en pragmatisch. Herken jij je hierin? Het zijn belangrijke kernwaarden voor de Accountmanager die wij zoeken. Je bent gesprekspartner voor senior management binnen het finance domein, en je wordt ingeschakeld bij uitdagende finance vraagstukken bij onze relaties.

Lees meer →