BrightStone Group
Full 1

Project management

Wij stellen de vragen, maar geven ook de antwoorden

Full 1
BrightStone Group

Over BrightStone Group

Projecten hebben nogal eens de neiging om uit te lopen. U staat dan met uw rug tegen de muur en kiest voor extra investering, want anders is alles voor niets geweest. Dat kan anders! En bij BrightStone Group weten we hoe. 

Doeltreffend projectmanagement zit ‘m in voortdurende transparantie en een slimme voorbereiding. Zo bepalen we vooraf de tussentijdse mijlpalen en kiezen we voor een duidelijke taakverdeling. Ook speelt het creëren van draagvlak een grote rol. Zorgen dat we iedereen meekrijgen vóórdat we van start gaan. Wij zijn vertrouwd met het plannen, organiseren, bewaken en beheersen van alle aspecten van een (verander)project. 

Wij stellen de vragen, maar geven ook de antwoorden. Wat is de scope, welke KPI’s hanteren we, wat zijn de deadlines en hoe blijven we binnen budget? Hier zijn we scherp op. Maar ook: hoe is uw bedrijfscultuur, hoe reageert de organisatie op verandering en hoe borgen we goede communicatie tijdens het project? Samen zorgen we voor succes. 

Kom in contact met ons!

Laat uw gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met u op.

Of neem direct contact met ons op


Finance

Vol vertrouwen vooruitkijken. Wij helpen u graag bij het optuigen van een gezonde én wendbare finance organisatie. Solide en tegelijkertijd future proof.

Data

Onjuiste data leidt tot ongunstige besluitvorming en heeft invloed op het bedrijfsresultaat. Kies voor een slimme en effectieve data management aanpak.

KYC & CDD

Bent u Wwft-plichtig en moet u uw (potentiële) cliënten vooraf en periodiek onderzoeken? BrightStone Group weet er alles van. Samen gaan we de uitdaging aan.

Compliance

Wij weten hoe u aan de (steeds veranderende) wet- en regelgeving kunt voldoen en nemen hierin ook zaken als awareness, cultuur en draagvlak mee.

Onze consultants

Dit is een tekst die binnenkort wordt vervangen door aangeleverde tekst zodra we die ontvangen.