BrightStone Group
Full 1
Your partner in Finance

Sustainable Solutions in Finance & Regulatory

BrightStone Group
Full 1

Financial Reporting

Het opstellen van financiële rapportages is voor veel organisaties een tijdrovend proces. Wij zien dat financial reporting nog vaak op een klassieke manier verloopt. Met veel handwerk en weinig denkwerk. Hierdoor worden bestuurders niet snel genoeg voorzien van de juiste stuurinformatie, wat doeltreffende besluitvorming in de weg staat. BrightStone Group helpt bij het versimpelen en optimaliseren van uw financial reporting processen en zorgt voor een efficiënt, effectief en snel financieel afsluitproces.

BrightStone Group

Efficiënt en datagedreven

Real time vooruitkijken en soepel anticiperen op stuurinformatie waar u gegarandeerd op kunt bouwen. Te mooi om waar te zijn? Gelukkig niet. Onze finance consultants gaan met u in gesprek en brengen alles in kaart. Welke doelstellingen, uitdagingen en prioriteiten staan er bijvoorbeeld binnen uw organisatie centraal? Vervolgens werken we in logische stappen toe naar een efficiënte datagedreven finance reporting omgeving en een ‘fast close’.

Financial Close Trendonderzoek

Voor dit terugkerende onderzoek analyseren we jaarlijks de jaarverslagen van 74 fondsen op de Nederlandse AEX, AMX en AScX. Ook spreken wij veel van deze bedrijven over hun financial close traject en doen we een schat aan kennis best practices op.

Benieuwd naar de uitkomsten & best practices?

We delen onze kennis en inzichten graag met u tijdens een presentatie aan de finance afdeling bij u op locatie, gaan we dieper in op onze onderzoeksresultaten en best practices uit gesprekken met beursfondsen. Heeft u interesse? Of bent u benieuwd naar de stappen waar onze succesvolle finance reporting aanpak uit bestaat?

Snel tijdelijke kennis en expertise?

Zit u met een (acuut) capaciteitsprobleem en heeft u behoefte aan iemand die direct slagvaardig en resultaatgericht te werk gaat? Onze interim financials helpen u graag en kunnen snel starten.