BrightStone Group
Full 1

Expertises

Your partner in Finance, Data & Regulatory

BrightStone Group
Full 1
BrightStone Group

Van ambitie naar resultaat

Kennis delen om samen te excelleren, dat is onze passie. BrightStone Group heeft de ervaring, de knowhow én de talenten in huis om u vooruit te helpen. Van ambitie naar resultaat. Onze consultants dragen graag bij aan het optimaliseren van uw finance organisatie. Geen vraagstuk is te complex. Of het nu gaat om financial control, ESG reporting of accounting: de BrightStone Experts maken het verschil.

Finance

Vol vertrouwen vooruitkijken. Wij helpen u graag bij het optuigen van een gezonde én wendbare finance organisatie. Solide en tegelijkertijd future proof.

Data

Onjuiste data leidt tot ongunstige besluitvorming en heeft invloed op het bedrijfsresultaat. Kies voor een slimme en effectieve data management aanpak.

KYC en CDD

Bent u Wwft-plichtig en moet u uw (potentiële) cliënten vooraf en periodiek onderzoeken? BrightStone Group weet er alles van. Samen gaan we de uitdaging aan.

Compliance

Wij weten hoe u aan de (steeds veranderende) wet- en regelgeving kunt voldoen en nemen hierin ook zaken als awareness, cultuur en draagvlak mee.

Laten we kennismaken

Met persoonlijke aandacht en de juiste expertise gaan we graag samen uw uitdagingen aan. Zo bent u klaar voor de toekomst, wat die ook brengt. Wilt u meer weten of van gedachten wisselen over hoe we u kunnen helpen?
Stuur ons via deze pagina uw gegevens en we nemen snel contact met u op.