‘A Bright Start’: Annemiek Mounoury – HR Manager

“Als alle collega’s elke dag weer blij zijn deel uit te maken van het BrightStone team dan is mijn doel bereikt.”

We stellen je graag voor aan Annemiek Mounoury, onze nieuwe HR-manager bij BrightStone Group. Met een rijke achtergrond en een passie voor HR, brengt Annemiek een schat aan ervaring en kennis met zich mee naar ons team. Annemiek koos voor BrightStone vanwege onze fijne, open en informele cultuur, gecombineerd met onze ambitie om te groeien in een uitdagende markt.

Wie ben je en wat is jouw rol binnen BrightStone Group?
Ik ben 42 jaar oud, en ik woon met mijn man en zoon in Woerden. Ik ben in maart begonnen als HR-manager bij BrightStone. In deze nieuwe rol draag ik de verantwoordelijkheid voor alle HR-gerelateerde zaken binnen ons bedrijf. Het is een veelomvattende en dynamische rol waarin alle facetten van HR aan bod komen. Momenteel richt ik me vooral op het uitbouwen van performance management en engagement. Daarnaast zullen we ons HR-systeem AFAS verder gaan ontwikkelen en verbeteren. Genoeg uitdagingen dus!

Waarom heb je voor BrightStone Group gekozen?
Na 12 jaar ervaring in HR-rollen binnen de arbeidsbemiddelingssector was BrightStone voor mij een natuurlijke keuze. Als HR-professional beschouw ik de arbeidsbemiddelingsbranche als ideaal; het draait immers volledig om het werken met en voor mensen. BrightStone Group heeft daarnaast ook nog eens een hele fijne, open en informele cultuur. Dat, samen met de mooie groeiambitie in een uitdagende markt, maakte de keuze voor mij heel makkelijk. De klik die ik met Frans en Karien had tijdens de sollicitatiegesprekken hielp daar enorm bij. Tot nu toe zijn de verwachtingen die ik had tijdens de gesprekken ook absoluut uitgekomen.

Wat hoop je te bereiken bij BrightStone Group?
Ik hoop dat we als team onze (groei)ambities waar kunnen maken en dat HR zorgt voor een stevige basis waar we op kunnen bouwen en leunen. Als alle collega’s elke dag weer blij zijn deel uit te maken van het BrightStone team dan is mijn doel bereikt.

Welke andere interesses heb je?
‘Never not eating’; je maakt me heel gelukkig met uit eten gaan en goede wijn of champagne. Ik zou graag nog eens een opleiding tot sommelier volgen in mijn vrije tijd. Met sporten maak je me dan weer helemaal niet gelukkig; toch ga ik er denk ik niet aan ontkomen ooit eens het padelracket ter hand te nemen, aangezien dat een populair uitje is binnen BrightStone Group.

Wil jij ook onze nieuwe collega worden? Check dan onze Werken-bij-site, of neem dan eens een kijkje bij de vacatures !

‘A Bright Start’: Annemiek Mounoury – HR Manager

Heeft u vragen of komt u graag in contact over deze blog?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.