Bright Start – Tycho de Ruiter

Bij BrightStone Group begint elke maand met een frisse start vol nieuwe teamleden. Deze maand verwelkomen we Tycho de Ruiter, onze nieuwe Junior Online Marketeer op de afdeling Marketingcommunicatie. Tycho, 27 jaar oud en wonend in Utrecht, heeft een passie voor marketing en leadgeneratie. Benieuwd naar zijn eerste ervaringen en plannen bij BrightStone Group? Lees verder!

Waar liggen jouw interesses en wat is jouw rol binnen BrightStone Group?
Mijn interesses liggen voornamelijk aan de kant van lead generation. Hoe zoeken mensen naar de gewenste diensten/producten? Hoe speel je hier als bedrijf op in? Hoe zorg je dat ze voor jou kiezen ten opzichte van de concurrent? Deze vraagstukken hebben altijd mijn interesse gehad, vooral door de hoeveelheid factoren die hierin meespelen. Dit maakt het een dynamisch en levend proces. Zo kan iemand op maandag op één manier zoeken, en op vrijdag (met advies van een vriend of vriendin) compleet anders zoeken.

Daarnaast vind ik het leuk om mijn vrije tijd op te vullen met hobby’s. Zo hou ik mij actief bezig met sporten, wat gecombineerd gaat met gezond eten/ koken. Ook hecht ik veel waarde aan activiteiten ondernemen met vrienden. Dit kan uitlopen van een keer gezellig uit eten tot een dagje weg. Een sterke communicatie heb ik daarom altijd zeer belangrijk gevonden, zowel in mijn privé als werkend leven.

Waarom heb je voor BrightStone Group gekozen?
Marketing heeft mij altijd al gelegen. Ik heb altijd het gevoel dat er veel meer mogelijk is, dan in eerste instantie lijkt. Nu ik bij BrightStone zit, kan ik de marketingkant combineren met een communicatieve kant. Ik kan hier echt onderzoeken waarom je optie A kiest als bedrijf, en waarom optie B niet efficiënt is. Je leert hier echt de ‘corporate kant’ van marketing kennen.

Daarnaast is BrightStone Group een jong en dynamisch bedrijf. Ik hou wel van deze sfeer, het zorgt voor een relaxte maar professionele omgeving. Ook is er geen echte hiërarchie aanwezig. Uiteraard zijn er mensen waar je aan moet rapporteren, maar het is wel allemaal met een “Open-door policy”. Voor iemand die waarde hecht aan sterke communicatie, is dit een leuke bijkomstigheid. Verder wordt er altijd stipt om 12:00 pauze gehouden op kantoor met alle collega’s. Dit zorgt voor een zeer gezellige maar ook nog leerzame lunch. De ene dag zit je namelijk naast je collega en de andere dag naast een manager. Dit geeft mij als ‘nieuwe collega’ een gevoel van samenhorigheid. Je bent bij BrightStone Group vanaf dag 1 deel van het team.

Wat hoop je te bereiken bij BrightStone Group?
Het lijkt mij interessant om te leren hoe BrightStone Group zich als business ontwikkelt. Aan één kant hoop ik te leren hoe BrightStone Group zich beter op de kaart zet, en welk proces daarvoor wordt gebruikt. En aan de andere kant hoop ik te leren hoe je als bedrijf inspeelt op deze veranderingen. Daarnaast hoop ik gaande deze weg nieuwe zakenrelaties en vrienden te maken. Uit eindelijk hoop ik bij BrightStone Group een leuke en waardevolle tijd te hebben vol met ervaringen die ik mee kan nemen mijn verdere carrièrepad in.

Als je een dag van baan zou kunnen wisselen met een collega, wie zou dat zijn en waarom?
Als ik de mogelijkheid had om een dag van baan, inclusief die expertise, te wisselen, zou ik voor Karien Bos kiezen. Karien Bos is momenteel de Managing Director van BrightStone Group. Ik denk dat het mega interessant is om het bedrijf te zien vanuit een CEO/ managing director positie. Ook is deze functie compleet verschillend ten opzichte van mijn eigen functie. Dit zou het niet alleen een leerzame dag maken, maar ook een ontzettend leuke!

Als je een persoonlijke vaardigheid mag kiezen, die niet relevant is op je huidige werk. Welke vaardigheid zou je dan kiezen en waarom?
Als ik een persoonlijke vaardigheid mag kiezen die compleet los staat van werk, zou ik kiezen voor ‘Master chef’. Hoe heerlijk is het idee dat je thuiskomt na een lange dag werk, en je zonder enige moeite of inspanning een geweldige maaltijd op tafel weet te toveren. Dit is natuurlijk ook een handige vaardigheid voor als je gewoon heel lekker wilt eten.

Wil jij net als Tycho een ‘Bright Start’ maken in je carrière? Neem dan een kijkje bij onze vacatures en wie weet sta jij over een tijdje net als Tycho op onze website met een kennismaking.


Bright Start – Tycho de Ruiter

Heeft u vragen of komt u graag in contact over deze blog?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.