BrightStone Group
Full 1
Your partner in Compliance

Sustainable solutions in Compliance & Regulatory

BrightStone Group
Full 1

Compliance

Goed nieuws: de meeste regelgeving biedt ruimte voor eigen invulling. Hiermee kunt u zich onderscheiden van andere organisaties. Om regels creatief in te kunnen vullen moet u ze natuurlijk wél goed kennen. BrightStone Group is volledig thuis in de (continu veranderende) wet- en regelgeving. Hoe kunnen wij u helpen?

Nieuwe wet- en regelgeving

Compliancy: van noodzaak naar meerwaarde. Zo kunt u vanuit uw corporate social responsibility kiezen voor de beyond compliance aanpak, waarbij u meer doet dan voldoen aan de wettelijke vereisten. Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van een risicomijdende cultuur. BrightStone Group staat u hier graag in bij.

Compliancy ondersteuning

Staat uw afdeling onder druk? Onze compliance consultants zijn breed inzetbaar. Naast advies rondom het voldoen aan wet- en regelgeving, zijn awareness, cultuur en draagvlak minstens zo belangrijk. Stuur ons via deze pagina uw gegevens en we nemen snel contact met u op.


Compliance check

De Compliance Check van BrightStone Group geeft direct inzicht en duidelijkheid. Zo weet u zeker dat uw goede reputatie behouden blijft en u geen boetes riskeert. Heeft u het op orde?

Compliance audit

BrightStone Group voert voor u een hoogwaardige en onafhankelijke compliance audit uit, zodat u snel duidelijkheid heeft en eventuele vervolgstappen kunt nemen. Kies voor meer grip en vertrouwen.

Operational risk management

Risico’s op het gebied van uw bedrijfsvoering zo goed mogelijk in kaart brengen en beheersen, dát is het doel. BrightStone Group biedt op drie vlakken ondersteuning om u hierin volledig te ontzorgen.

Risk Consultancy

Onze consultants en interim specialisten hebben een bewezen trackrecord in risk & compliance. Kies voor daadkracht en knowhow. Vooral als elk detail telt. Waar kunnen ze u mee helpen?

BrightStone Group

BrightStone Experts

Kennis delen om samen te excelleren, dat is onze passie. BrightStone Group heeft de ervaring, de knowhow én de talenten in huis om u vooruit te helpen. Van ambitie naar resultaat. Onze consultants dragen graag bij aan het optimaliseren van uw risk en/of compliance beleid. Geen vraagstuk is te complex. Of het nu gaat om een quickscan, audit of integraal advies: de BrightStone Experts maken het verschil.

Van Bright naar Brighter

Onze professionals zijn nooit uitgeleerd. Hoe indrukwekkend iemands expertise ook is, up-to-date blijven is altijd een goed idee. Door te blijven investeren in onze Bright experts, spelen zij met gemak in op ontwikkelingen en veranderingen binnen uw markt of organisatie. Zo bieden we speciale workshops, maar ook complete opleidingsprogramma’s en traineeships, waaronder ons High Potential Programma. Het gaat hierbij niet alleen om inhoudelijke kennis, ook om soft skills en persoonlijke ontwikkeling.

Onze professionals

Op zoek naar carrièremogelijkheden binnen Compliance?

Slide
BrightStone Group

DANIEL

AML-analist

"BrightStone Group sprak mij meteen aan door de open cultuur; iedereen gaat hier heel makkelijke en fijn met elkaar om. Bij BrightStone Group krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen door het training- en opleidingsprogramma."

BrightStone Group
Slide
BrightStone Group

JANINE

Realisation Officer

Er is onwijs veel mogelijk bij BrightStone Group en ik zie ik dat mijn bijdrage wordt gewaardeerd! Ik volg het High Potential Programma, wat voor mij nu al een toevoeging is op mijn persoonlijke en professionele groei.

BrightStone Group
previous arrow
next arrow