Bright Start! – Victor van Rossum

Elke maand beginnen er nieuwe mensen bij BrightStone Group, die wij maar al te graag aan jullie voorstellen! Recent is Victor van Rossum begonnen als Project Professional. Victor is 23 jaar en woont in Zoetermeer. Victor heeft affiniteit met finance en banking. Ben je benieuwd naar zijn eerste ervaringen en wat hij gaat doen bij BrightStone Group? Lees dan snel verder!

Waar liggen jouw interesses en wat is jouw rol binnen BrightStone Group?
In mijn professionele leven richt ik me op het optimaliseren van bedrijfsprocessen om de efficiëntie te vergroten. Dit komt tot uiting in mijn dagelijkse werk, waar ik kritisch kijk naar bestaande processen. Het geeft me voldoening om knelpunten te identificeren en op te lossen, waardoor ik processen kan verbeteren. Momenteel ben ik al enkele maanden werkzaam als Project Professional. Daarnaast ontwikkel ik mijn vaardigheden door me te certificeren, zo staan het WFT-basis en Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) examen al gepland. Het feit dat ik als Project Professional betrokken ben bij verschillende organisaties waardeer ik enorm, omdat dit mijn begrip van de financiële wereld verbreedt. De projecten waaraan ik deelneem, dienen als fundament voor mijn carrière. Buiten mijn professionele leven ben ik gepassioneerd bezig met hockey, dit doe ik op hoog niveau.  Sporten geeft me niet alleen energie, maar daagt me ook uit, en de gezelligheid met mijn teamgenoten maakt het extra aangenaam. Daarnaast kan ik echt genieten van kostbare momenten met vrienden en familie.

Waarom heb je voor BrightStone Group gekozen?
Ik heb voor BrightStone Group gekozen, omdat ik een goed gevoel had bij de organisatie en de collega’s die ik had gesproken. Verder helpt het netwerk van Brightstone mij om passende opdrachten te vinden.

Het eerste contact voelde gelijk vertrouwd, en is hierna ook nooit veranderd. Contact met de collega’s van BrightStone Group verloopt goed. Er heerst een relaxte en professionele sfeer. Iedereen staat open voor vragen en is oprecht geïnteresseerd.

Wat hoop je te bereiken bij BrightStone Group?
Ik hoop bij BrightStone Group meer te leren over de interne processen van bedrijven. Dit kan mij namelijk helpen bij mijn volgende carrièrestap. Naast de opdrachten wil ik blijven groeien, beginnend met succesvolle afronding van het WFT- en FMVA-examen.

Als je een dag van baan zou kunnen wisselen met een collega, wie zou dat zijn en waarom?
Ik zou graag een keer met Melle van Gaal willen ruilen en ervaren hoe het is om meerdere Project Professionals en opdrachtgevers aan elkaar te linken. Het lijkt mij interessant en leerzaam om met deze collega’s en bedrijven te spreken, en zo veel kennis op te doen van de actualiteiten die spelen in verschillende organisaties.

Wat hoop je mee te maken bij BrightStone Group?
Het zou fantastisch zijn om me bij een van mijn opdrachten zo op mijn plek te voelen, dat ik weet dat ik de ideale functie heb gevonden. Momenteel weet ik wel dat ik de financiële sector in wil maar ik weet nog niet precies wat voor functie bij me past. Het zou dus super zijn om dit te achterhalen tijdens mijn werk als Project Professional.

Wil jij net als Victor een Bright Start maken in je carrière? Neem dan een kijkje bij onze vacatures en wie weet sta jij over een tijdje net als Victor op onze website!
Bright Start! – Victor van Rossum

Heeft u vragen of komt u graag in contact over deze blog?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.