Future Proof Leiderschap

Locatie

Utrecht

Datum

23 april 2024

Tijd

18:00-21:00

BrightStone Group

Leer de kracht van Generatie Z begrijpen

Een nieuwe generatie jonge medewerkers betreedt de arbeidsmarkt: Gen Z! Veel van onze relaties ervaren de dynamiek van het werken met deze generatie als uitdagend. Vanuit BrightStone Group willen we niet alleen ondersteuning en inspiratie bieden binnen onze expertises, maar ook actief bijdragen aan oplossingen voor uitdagingen op de werkvloer.

Net als voorgaande generaties, brengt Gen Z unieke eigenschappen en overtuigingen met zich mee. Ze worden vaak bestempeld als purpose-driven,  maar ook als zelfbewust. Gedreven door ambitie, met een vleugje kwetsbaarheid. Rutger van den Berg van Youngworks duikt dieper in de heersende ideeën over Gen Z en onthult wat deze generatie écht kenmerkt. Welke uitdagingen en kansen moeten werkgevers en leidinggevenden zich de komende jaren voorbereiden?

Maak kennis met Rutger van den Berg, een onderzoeker en spreker bij Youngworks. Als jongerenexpert verkent hij de contouren van de samenleving van morgen en helpt hij organisaties om zich optimaal te verbinden met Gen Z: de nieuwste generatie medewerkers, burgers en consumenten.

Youngworks is een adviesbureau, gespecialiseerd in jongeren als doelgroep. Ze helpen organisaties succesvol te zijn door het perspectief van jongeren in te nemen.

Zou je graag willen aanschuiven op deze avondvol inspiratie? Neem dan contact op met:
Alex Velders

@:alex.velders@brightstonegroup.nl
Tel:  06 27344291

Future Proof Leiderschap

Heeft u vragen of komt u graag in contact over dit event?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.