A Bright Start: George ter Haar – Business Development Manager

De zomermaanden zijn voorbij en de herfst staat weer voor de deur. Zo hebben wij er per september ook flink wat collega’s bijgekregen. Eén daarvan is George ter Haar, 24 lentes jong en afgestudeerd in Ondernemerschap & Retailmanagement. Hij is net begonnen bij BrightStone Group als Business Development Manager. Ben je benieuwd naar zijn eerste ervaringen op kantoor en waarom hij voor BrightStone Group heeft gekozen? Lees dan snel verder!  

Kun je ons iets vertellen over je achtergrond en interesses?
Ik ben geboren en getogen in Dordrecht, afgestudeerd in Ondernemerschap en heb ook een eigen onderneming in de Private Lease branche. Ik vind het interessant om waarde toe te voegen aan de huidige sales funnels bij de leasemaatschappijen. Daarom heb ik er ook voor gekozen om bij BrightStone Group te gaan werken: ik wil waarde toevoegen binnen grote financiële instellingen.  

Naast mijn werk ben ik een fanatieke sporter. Het liefst sta ik vijf keer per week op de padelbaan en speel ik hier en daar nog een toernooi. Dit is niet alleen mijn uitlaatklep, maar het is ook echt een opkomende sport waarmee je sociale netwerk enorm groeit. Verder ben ik buiten het sporten veel in de keuken te vinden, waar ik vooral Aziatische en Italiaanse gerechten maak.  

Wat is jouw rol binnen BrightStone Group? 
Binnen BrightStone Group ben ik gestart als Business Development Manager. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het vinden en creëren van nieuwe business voor BrightStone Group. Ook help ik bedrijven met het oplossen van tijdelijke, maar ook langere capaciteitsproblemen door de juiste professional te matchen aan een voor hen geschikte uitdaging en dit alles binnen de Business Unit Finance. 

Waarom heb je voor BrightStone Group gekozen? 
Ik wilde graag bij BrightStone Group werken, omdat bij mijn eerste bezoek aan het kantoor het direct als een hechte groep collega’s aanvoelde. Ook staat persoonlijke ontwikkeling binnen dit bedrijf centraal en word je uitgedaagd om vanuit een ondernemend oogpunt BrightStone Group verder te ontwikkelen. Daarnaast gaan we regelmatig na werktijd padellen met mensen van kantoor, waardoor er een perfecte afwisseling is tussen werk en ontspanning.  

Wat hoop je te bereiken bij BrightStone Group? 
Binnen BrightStone Group hoop ik de bestaande Business Units ‘Finance’ en ‘Data’ verder te ontwikkelen en uit te breiden. Daarnaast hoop ik ons label New Talent verder op de kaart te zetten in de financiële wereld, omdat het een ideale kans biedt voor werkstudenten om ervaring op te doen bij financiële instellingen. Tegelijkertijd helpt het bedrijven aan een oplossing om korte piekbelastingen, zoals bij de lancering van nieuwe producten, op te vangen. 

Als je een kantoor-superpower zou hebben, wat zou dat zijn en waarom? 
Mijn gedroomde superkracht op kantoor zou teleportatie zijn. Hoe handig zou het zijn om moeiteloos heen en weer te teleporteren tussen huis en kantoor, zonder tijd te verspillen aan reizen? Bovendien zou ik met een simpele teleportatie van mijn bureaustoel naar het koffiezetapparaat of de padelbaan kunnen gaan. Dit zou voor een ideale manier zijn om kostbare tijd te besparen! 

Lijkt werken bij BrightStone Group jou ook leuk? Neem gerust contact op of solliciteer snel! Vacatures — BrightStone Group

A Bright Start: George ter Haar – Business Development Manager

Heeft u vragen of komt u graag in contact over deze blog?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.