A Bright Start: Hanane Amir – KYC-analist

Hanane Amir is sinds oktober bij ons aan boord en brengt een overvloed aan enthousiasme en expertise met zich mee. Hanane woont in Maarssen en momenteel is ze niet alleen actief in haar rol bij ons, maar ook toegewijd als studente Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 1 november is ze aan de slag als KYC-analist bij de Volksbank. Benieuwd naar haar eerste ervaringen als KYC-analist bij BrightStone Group? Lees dan snel verder! 

Kun je ons iets vertellen over je achtergrond en interesses?
Zeker! Iets wat me altijd heeft geïntrigeerd, is het leggen van nieuwe verbindingen en het delen van diverse ervaringen met anderen. Het vermogen om met verschillende mensen in contact te komen en van hun verhalen en perspectieven te leren, brengt mij veel vreugde. Deze eigenschap weerspiegelt mijn sociaal karakter en mijn interesse in het begrijpen van verschillende achtergronden en culturen.  

Daarnaast geniet ik van het ontdekken van nieuwe restaurants, ben ik een grote dierenliefhebber (mijn liefde voor katten is onvoorwaardelijk) en hecht ik veel waarde aan quality-time met mijn dierbaren. Ik bevind me ook in mijn laatste jaar van de deeltijdopleiding bedrijfskunde, waar ik mijn passie voor het bedrijfsleven en mijn analytische vaardigheden verder ontwikkel. 

Wat is jouw rol binnen BrightStone Group? 
Binnen mijn rol als KYC-analist bij een opdrachtgever in de bancaire sector, richt ik me op het handhaven van de wet- en regelgeving. Ook werk ik eraan om de risico’s voor deze organisatie te minimaliseren. Binnen BrightStone Group krijg ik de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en een actieve rol te spelen bij het handhaven van de hoge normen op het gebied van KYC en compliance. 

Waarom heb je voor BrightStone Group gekozen? 
Mijn keuze voor BrightStone Group is gebaseerd op zowel de mogelijkheid om mijn ervaring als KYC-analist uit te breiden, als op de unieke bedrijfscultuur. Hier zit het managementteam tussen de collega’s, zonder afstand te creëren in aparte glazen hokken. De open cultuur bij BrightStone Group bevordert daarbij niet alleen een gevoel van gelijkwaardigheid tussen collega’s, maar het zorgt er ook voor dat iedereen gehoord wordt, ongeacht hun positie. Deze openheid draagt bij aan een gevoel van verbondenheid en betrokkenheid binnen deze fijne organisatie. 

Wat hoop je te bereiken bij BrightStone Group? 
Bij BrightStone Group streef ik ernaar een actieve rol te vervullen in het handhaven van strikte naleving van wet- en regelgeving en het verkennen van innovatieve benaderingen om de efficiëntie van KYC-processen te verbeteren. Mijn doel is om niet alleen de bestaande normen van compliance te handhaven, maar ook voortdurend te streven naar verbetering en optimalisatie van processen. Ik wil bijdragen aan het waarborgen van een soepele en effectieve KYC-operatie binnen BrightStone Group en haar opdrachtgevers. 

Als je een compleet ongerelateerde afdeling zou mogen opzetten op kantoor, wat voor afdeling zou dat zijn en waarom? 
Als ik een compleet ongerelateerde afdeling zou mogen opzetten, zou dat een “Duurzaamheid” afdeling zijn. Deze afdeling zou zich richten op milieuvriendelijke initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid om positieve veranderingen teweeg te brengen, wat bijdraagt aan de duurzame activiteiten die BrightStone Group al heeft. Dit voegt waarde toe aan een duurzamere toekomst, niet alleen voor ons, maar ook voor de volgende generatie! 

Lijkt werken bij BrightStone Group jou ook leuk? Neem gerust contact op of solliciteer snel! Vacatures — BrightStone Group

A Bright Start: Hanane Amir – KYC-analist

Heeft u vragen of komt u graag in contact over deze blog?
Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk.