Compliance

De wet- en regelgeving in ons land kent veel veranderingen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en waar moet u precies aan voldoen? De complexiteit neemt toe, daar zijn we ons allemaal van bewust. Onze specialisten in compliance advies hebben veel relevante ervaring en zijn altijd up to date. Zij kunnen u dus optimaal ontzorgen, u beschikt snel over alle benodigde actuele kennis.

Doeltreffend

Compliance kent vele facetten en BrightStone Group is breed inzetbaar. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het maken van een financiële impact analyse en/of het vaststellen van het normenkader. Wij denken mee én denken verder. Ons compliance advies is doeltreffend, waarbij we ons altijd pro-actief opstellen. Wij zien erop toe dat de regels worden nageleefd binnen de daarvoor gestelde termijn. Belangrijk, want zo blijft u uw goede reputatie behouden.

Compliance Advies

Staat er een project onder druk? BrightStone Group haakt graag aan en zorgt voor een goede en snelle afronding. Wij gaan altijd voor de beste adviezen en oplossingen. Ons compliance advies richt zich primair op de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving vanuit 2e lijn toezicht. Echter zijn wij van mening dat er meer is. Awareness en de daarbij behorende cultuur zijn minstens zo belangrijk. Iedereen binnen uw organisatie heeft de verantwoordelijkheid integer te handelen.

Ons compliance advies bestaat uit de volgende expertises:

Regulatory Compliance voor ondertoezichtstaande Instellingen

Compliance Audit