Consultants

Kennismaken?

De relatie met onze consultants vormt het kloppend hart van onze business. Heb jij een stevig track record in Finance, Risk, Data en/of Compliance en ben jij goed in staat om steeds weer om te schakelen naar een nieuwe uitdaging? Grote kans dat je dan voldoet aan het profiel consultant dat wij zoeken. Als BrightStone consultant ben je een volwaardige strategische gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en heb jij een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Voor ons als organisatie betekent dit dat wij jou maximaal faciliteren om succesvol te kunnen zijn.

BrightStone Group is continu op zoek naar consultants die expertise hebben opgebouwd binnen Finance, Risk, Data en/of Compliance. Ben jij die begaafde en gedreven consultant die perfect tot z’n recht komt in een werkweek vol variatie en intellectuele uitdagingen? Schrijf je dan in via de button aan de rechterzijde en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ben je een starter of nog bezig met het afronden van je studie maar wel al op zoek naar een volgende stap in je carrière? Klik dan op de Bright YP button!