Finance

Met de Finance consultancy van BrightStone Group haalt u top notch expertise in huis rondom alle denkbare beheersings- en besturingsvraagstukken binnen uw onderneming. Ook denken onze finance experts graag met u mee over hoe u middels optimalisaties en het gebruik van nieuwe technologieën kosten kunt reduceren. En dat niet alleen, ook hebben zij als doel de kwaliteit van uw financiële rapportages significant te verbeteren.

Data is leading

De Finance wereld maakt een aardverschuiving mee. “Data is leading”. Dit betekent uiteraard veel voor de Finance functie. BrightStone Group staat hier positief en pro-actief tegenover. Onze experts zijn vertrouwd met data als stuurinformatie voor inzicht en besluitvorming. Ook zijn ze thuis in datakwaliteit, datatoegankelijkheid en governance.

Adviesbehoefte

De ontwikkelingen gaan snel en bedrijven moeten wendbaar zijn. Houdt u het nog bij? Waarschijnlijk komt u een heel eind, maar in Finance telt elk detail. De kleinste onvolkomenheid kan immer grote gevolgen hebben. Vertrouw op BrighStone Group, dan weet u zeker dat het goed gaat. Uw adviesbehoefte kan ontstaan doordat u wilt professionaliseren, nieuwe bedrijfsactiviteiten start of omdat er sprake is van carve-outs of overnames. Wat er ook speelt, wij denken graag met u mee.

Binnen onze Finance consultancy bieden wij de volgende expertises: