Nieuw kantoor BrightStone Group

Consultancy en projecten organisatie BrightStone Group is verhuisd naar een nieuw kantoorpand in Utrecht. Door de snelle groei van het team is het bureau zijn oude kantoorruimte in Breukelen ontgroeid en was het tijd voor een nieuw kantoor aan de Reactorweg 301 te Utrecht.

BrightStone Group is eind 2013 opgericht en is een adviesbureau dat zich specialiseert op het gebied van finance, risk, audit en compliance. Het adviesbureau helpt opdrachtgevers met het adviseren en implementeren van veranderingen binnen deze vakgebieden. Sinds de oprichting heeft BrightStone een snelle groei doorgemaakt door vele opdrachtgevers aan zich te binden, onder wie grote als kleine banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. Daarnaast werkt BrightStone Group voor corporate relaties zoals AEX en AMX fondsen en snel groeiende techbedrijven in de regio Amsterdam.

Inmiddels in het Financial Close Trendonderzoek een begrip onder Nederlandse beursfondsen AEX en AMX fondsen en heeft BrightStone Group afgelopen najaar een Gazellen award geworden als snelst groeiend advieskantoor in Nederland.

Recent is het team van BrightStone Group versterkt en daarom verhuisd naar een nieuwe en grotere lokatie. “Met het nieuwe (internationale) Young Bright talent dat aan het team van BrightStone is toegevoegd, zijn we verheugd om te verhuizen naar een nieuw en groter kantoor waar we onze dienstverlening aan onze relaties verder kunnen voortzetten en ook kunnen ontvangen voor kennissessies”, vertelt mede-oprichter Karien Bos.

Tevens zusteronderneming Lumen Group is naar dit pand verhuisd.

Wij heten onze relaties en professionals van harte welkom om langs te komen en bij te praten.